24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τα επερχόμενα iPhone θα υιοθετήσουν USB-C και in-display Touch ID τεχνολογίες;

    Ένα άρθρο στο Forbes έρχεται να ανατρέψει όπως φαίνεται αντιλήψεις ετών, στην Apple. Απευθείας θύρα USB-C στα επόμενα iPhone και σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος επί της οθόνης είναι οι μεγάλες αλλαγές που σύμφωνα με το άρθρο θα υπάρξουν σύντομα.

    Γνωρίζουμε ήδη ότι τα μοντέλα iPhone 2019 της Apple αναμένεται να μοιάζουν πολύ με τις εκδόσεις του 2018. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η μόνη διαφορά θα είναι περισσότερες ικανότητες AR (επαυξημένης πραγματικότητας). Ωστόσο, σύμφωνα με μια στήλη του Forbes, από τον Jean Baptiste Su, Αντιπρόεδρο και κύριο αναλυτή της Atherton Research, τα Apple iPhone του 2019 θα διαθέτουν θύρα USB-C και θα είναι εξοπλισμένα πλέον με τον Touch ID σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

    Ένα μικρότερο notch φημολογείται επίσης ότι θα υπάρχει στο μπροστινό μέρος των iPhone 2019, και αυτό έχει νόημα. Καθώς ο ανταγωνισμός στη συρρίκνωση του notch μεγαλώνει συνεχώς, η Apple θα πρέπει να είναι σε θέση να το μικρύνει και η ίδια. Επιπλέον, θα υπήρχε ίσως η δυνατότητα να προσθέσει μια κάμερα TrueDepth στο πίσω μέρος των iPhone 2019. Σε αντίθεση με την ήδη υπάρχουσα μέθοδο φωτισμού που χρησιμοποιείται προς το παρόν στην μπροστινή κάμερα, η Apple λέγεται ότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο “Time of Flight” για την κύρια κάμερα στα επόμενα μοντέλα. Αυτό είναι κάτι που αφενός θα τους κοστίσει λιγότερο και αφετέρου είναι ευκολότερο για τον κατασκευαστή σε σχέση με την τρέχουσα μέθοδο κατασκευής.

    Η Apple απέσυρε την κατοχυρωμένη θύρα Lightning στο iPad Pro πέρυσι και πολλοί ελπίζουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με το νέο iPhone φέτος. Η μετάβαση στο USB-C μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες iPhone να βρουν αξεσουάρ για το ακουστικό τους. Θα μπορούσε επίσης να τους βοηθήσει να βρουν φτηνότερες εναλλακτικές λύσεις όταν πρέπει να αντικαταστήσουν το φορτιστή τους.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles