14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Hands-on με τα 6.1-ιντσών και 6.5-ιντσών 2018 iPhone dummy μοντέλα

    Καθώς πλησιάζουμε πιο κοντά στο λανσάρισμα των φετινών iPhone μοντέλων, όπως και κάθε χρόνο, βλέπουμε μια αύξηση στον αριθμό dummy μοντέλων για αυτά που κάνουν την εμφάνιση τους.

    Αν και κανείς σε αυτή την χρονική στιγμή δεν υποστηρίζει ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όλοι συνηγορούν πως είναι βασισμένα σε σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και ως εκ τούτου αποτελούν μια ακριβή αναπαράσταση αυτών και τις φημολογούμενης 2018 σειράς των iPhone.

    Χθες σε δημοσίευμα μας σας είχαμε δείξει φωτογραφίες αυτών των dummy μοντέλων και σήμερα έχουμε και το αντίστοιχο βίντεο αυτών.

    Το βίντεο κοινοποιήθηκε από το TigerMobiles.

    Δεν έχουμε κάποια έκπληξη σε αυτό. Υπάρχουν μια σειρά από Κινεζικές εταιρείες που κατασκευάζουν αυτά τα dummy μοντέλα και πάντα αντιστοιχούν στις τελευταίες φήμες σχετικά με επερχόμενα μοντέλα της Apple.

    Σε αυτό το βίντεο λοιπόν έχουμε 2 από τα 3 μοντέλα που αναμένουμε να δούμε φέτος. Το 6.1 ιντσών LCD μοντέλο που θα είναι και η πιο οικονομική επιλογή από την Apple και την top ναυαρχίδα της εταιρείας που θα είναι ένα 6.5 ιντσών OLED iPhone X Plus.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

     

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles