19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Όπως όλα δείχνουν δεν θα φωτίζεται το logo του 12 ιντσών MacBook Air

    Logo-MacBook-Air-12-001

    Χθες σας παρουσιάσαμε μια σειρά από φωτογραφίες που υποτιθέμενα έδειχναν την οθόνη του φημολογούμενου 12 ιντσών MacBook Air και που έκαναν την εμφάνιση τους στο κινεζικό website iFanr. Ένα πράγμα που έκανε άμεση εντύπωση ήταν στο οπίσθιο μέρος της οθόνης όπου παρατηρήσαμε πως το logo της συσκευής ήταν παρόμοιο με τα αντίστοιχα που συναντούμε στα iPad και έτσι δεν φωτιζόταν.

    Αν στο παραπάνω συνυπολογίσουμε τα όσα αναφέρει σήμερα το γαλλικό blog NowhereElse.fr μάλλον η Apple θα αλλάξει τόσο δραματικά τον σχεδιασμό αυτής της συσκευής που αυτή θα χάσει ακόμη και το φωτισμένο logo της στο πίσω μέρος προς χάρη ενός μεταλλικού.

    Twelve-inch-MacBook-Air-display-assembly-iFanr-009

    Η πηγή που είχε στην κατοχή της τα logo που παρουσιάζει σήμερα το NowhereElse τους ανέφερε πως ήταν για ένα νέο προϊόν. Μάλιστα το blog αναφέρει πως δεν θα πρέπει να συγχέονται αυτά τα logo με τα αντίστοιχα του iPhone 6 μιας και αυτά έρχονται σε κομμάτια των 6 και όχι των 4.

    Το NowhereElse κράτησε αυτή την διαρροή μέχρι το iFanr να παρουσιάσει τις χθεσινές φωτογραφίες του υποτιθέμενου MacBook Air των 12 ιντσών που δείχνει ένα τέτοιο logo μεταλλικό και μη φωτιζόμενο.

    Στην παρακάτω φωτογραφία μπορούμε να δούμε την διαφορά του logo του iPhone 6 – καταλαμβάνει μικρότερη επιφάνεια σε σχέση με αυτή των νέων logo που διέρρευσαν.

    Logo-MacBook-Air-12-002

    Τέλος εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη πως η Apple θα χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνολογία για τα logo των συσκευών της που θα τα κάνει πιο γυαλιστερά και με μια αίσθηση 3D. Ίσως λοιπόν το 12 ιντσών MacBook Air να είναι η πρώτη συσκευή που θα έχει ένα τέτοιο logo.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles