18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Χρησιμοποιείστε το PiP για να κάνετε εξυπνότερες κλήσεις Facetime στο iPad

    PiP-in-FaceTime

    H έλευση του iOS 9 έφερε πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως σας έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Ένα απ’ αυτά που θεωρούμε πολύ σημαντικό είναι η δυνατότητα για κλήση Facetime με την χρήση picture-in-picture. Αν και το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διαφημίστηκε αρκετά για την υποστήριξη των εφαρμογών βίντεο της ίδιας της Apple και για το Safari,  μπορεί να σας έχει διαφύγει το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στις facetime κλήσεις.

    Το χαρακτηριστικό αυτό, το οποίο υποστηρίζεται στα iPad Pro, Air, Air 2 και iPad mini 2, 3, 4 , μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πατώντας το Home button κατά την διάρκεια της κλήσης. Το βίντεο τότε γίνεται PiP και μπορείτε να το σύρετε οπουδήποτε στην επιφάνεια, να το σμικρύνετε ή να το μεγαλώσετε και να το επαναφέρετε σε πλήρη οθόνη.

    Η δυνατότητα αυτή, σας παρέχει το πλεονέκτημα να μπορείτε να έχει πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές ή/και περιεχόμενο κατά την διάρκεια μιας κλήσης, το οποίο για πολλούς – και ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό κόσμο- είναι πολύ σημαντικό για την διεκπαιρέωση της δουλειάς τους. Η παρουσίαση του iPad Pro καθώς και όλα τα νέα multitasking χαρακτηριστικά που έδωσε στο νέο iOS η Apple, έχουν σημαντικό ρόλο στην επανένταξη του iPad ως αντικαταστάτη του PC για πολύ κόσμο.

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles