23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Χρήστες κάνουν σοβαρά παράπονα για θέματα Bluetooth συνδεσιμότητας στο νέο M1 Mac mini

    Το νέο Mac mini με τον Μ1 επεξεργαστή είναι διαθέσιμο εδώ και κάποιες μέρες τώρα και παρά το γεγονός πως οι επιδόσεις του έχουν αφήσει τους πάντες άφωνους φαίνεται πως έχει και κάποια θέματα που ταλαιπωρούν τους κατόχους του. Πιο συγκεκριμένα πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που αναφέρουν θέματα με την Bluetooth συνδεσιμότητα.

    Ο YouTuber Patrick Tomasso είναι ένας από τους χρήστες που έχει αυτό το θέμα. Όπως περιγράφει στο βίντεο η χρήση ενός Bluetooth ποντικιού είναι σχεδόν αδύνατη στο M1 Mac mini του μιας και η σύνδεση χάνεται συνεχώς.

    Ο ίδιος έχει δοκιμάσει τόσο το Logitech MX Master 3 αλλά και το Magic Mouse 2 αλλά χωρίς κάποια βελτίωση. Επίσης έχει θέματα και με την συνδεσιμότητα των AirPods Pro του αλλά και άλλων ασύρματων αξεσουάρ που συνδέει στο M1 Mac mini.

    Παρόμοια παράπονα χρηστών υπάρχουν και στο Reddit.

    Αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει αυτά τα προβλήματα έχουν να κάνουν με κάποιο bug στο λογισμικό είναι είναι θέμα του hardware. Η Apple επίσημα δεν το έχει αναγνωρίσει ως πρόβλημα και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος για να ξεπεραστεί το θέμα αυτό αυτή την στιγμή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.