22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φημολογούμενο Apple March 15 event με iPhone 5se, iPad Air 3 & Apple Watch

    Apple Worldwide Developers Conference Opens In San Francisco

    Σύμφωνα με πληροφορίες του 9to5Mac η Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει το 4 ιντσών iPhone 5se, το iPad Air 3 αλλά και νέα Apple Watch band σε ένα media event που θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Μαρτιού.

    Το event αυτό αν πραγματοποιηθεί θα είναι το πρώτο για αυτή την χρονιά και μάλλον θα αγγίξει τρεις κατηγορίες συσκευών της εταιρείας.

    Αρχικά λοιπόν και σύμφωνα πάντα με τις φήμες θα έχουμε ένα 4 ιντσών iPhone με την ονομασία iPhone 5se που θα ενσωματώνει ένα A9 chip, βελτιωμένες κάμερες σε σύγκριση με το iPhone 5S, υποστήριξη Live Photos καθώς και της υπηρεσίας Apple Pay. Εξωτερικά ο σχεδιασμός θα παραπέμπει στο iPhone 5S με στρογγυλεμένες όμως άκρες όπως έχουμε από τα iPhone 6 και έπειτα.

    Η τιμολογήση θα είναι παρόμοια με αυτή του 5S με $450 στα 16GB ενώ ένα μοντέλο στα 64GB θα είναι επίσης διαθέσιμο.

    Το νέο iPad Air θα αποτελέσει την πρώτη σημαντική αναβάθμιση του 9.7 ιντσών tablet της Apple από το ντεμπούτο του Air 2 τον Οκτώβριο του 2014. Το Air 3 αναμένεται να έχει χαρακτηριστικά του iPad Pro όπως προσθήκες και βελτίωση στα ηχεία αλλά και έναν Smart Connector που ίσως σηματοδοτήσει και την δημιουργία ενός νέου Smart Keyboarad. Ακόμη ίσως να δούμε και ένα οπίσθιο flash δίπλα από την κάμερα για πρώτη φόρα.

    Σχετικά με το Apple Watch περιμένουμε νέα bands αλλά και ένα βελτιωμένο λογισμικό καθώς και νέες συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles