19 C
Athens
Tuesday, May 7, 2024
More

    Φήμη της τελευταίας στιγμής πριν το #AppleEvent ισχυρίζεται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPhone 13 με πράσινο χρώμα

    Καθώς είμαστε σχεδόν 24 ώρες μακριά από την πρώτη εκδήλωση της Apple της χρονιάς, μια φήμη της τελευταίας στιγμής ισχυρίζεται ότι μαζί με το iPhone SE 3, η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης ένα νέο χρώμα για το μοντέλο iPhone 13.

    Σύμφωνα με τις πηγές του YouTuber Luke Miani, η Apple θα εισαγάγει ένα νέο χρώμα iPhone 13 σε σκούρο πράσινο. O ίδιος υποστηρίζει ότι αφού η Apple παρουσίασε ένα μωβ iPhone 12 κατά τη διάρκεια της περσινής εκδήλωσης Spring Loaded, η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει το ίδιο με την iPhone 13 σειρά.

    Ο YouTuber έχει ένα μικτό αρχείο διαρροών με κάποιες από τις προβλέψεις του να μην είναι πάντα έγκυρες.

    Με την Apple να λανσάρει το iPhone SE 3 αύριο, δεν έχει νόημα για την εταιρεία να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας αυτού του iPhone με ένα νέο χρώμα iPhone 13. Αν και η Apple έχει αποκαλύψει νέα χρώματα για τα εμβληματικά iPhones της μετά από λίγους μήνες πριν (iPhone 7 και iPhone 12, για παράδειγμα), δεν το έκανε ποτέ κατά την εισαγωγή ενός ολοκαίνουργιου smartphone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.