19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Φήμη: Η iPhone 13 σειρά θα έχει πιο δυνατούς MagSafe μαγνήτες και μεγαλύτερο πηνίο ασύρματης φόρτισης

    Ένα νέο βίντεο από το EverythingApplePro και τον Max Weinbach ρίχνουν σήμερα περισσότερο φως από το τι να περιμένουμε από την iPhone 13 σειρά η οποία θα ανακοινωθεί σε μερικούς μήνες από τώρα.

    Στο βίντεο ο Weinbach υποστηρίζει πως η iPhone 13 σειρά θα έχει ένα μεγαλύτερο πηνίο για την ασύρματη φόρτιση στο πίσω μέρος που θα δίνει καλύτερες αποδόσεις στον τομέα της θερμότητας αλλά ακόμη ίσως και των watt.

    Ο Weinbach είχε αναφέρει παλαιότερα πως η iPhone 13 σειρά θα είχε και πιο δυνατούς μαγνήτες για την MagSafe τεχνολογία. Μπορεί λοιπόν και το μεγαλύτερο πηνίο στο πίσω μέρος της συσκευής να έχει άμεση σχέση με αυτό.

    Μία άλλη υπόθεση είναι πως αυτές οι αλλαγές μπορεί να φέρουν και το χαρακτηριστικό της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης με το iPhone να μπορεί να φορτίζει συσκευές που είναι συμβατές με το Qi πρωτόκολλό όπως για παράδειγμα τα AirPods.

    Η αντίστροφη φόρτιση είναι κάτι που φημολογείται έντονα από την iPhone 11 σειρά ενώ στα FCC χαρακτηριστικά που είχε καταθέσει η Apple για την iPhone 12 σειρά έκανε αναφορά για αυτό. Πάρα αυτά δεν το έχουμε δει ακόμη να ανακοινώνεται.

    Πιο πρόσφατα το Bloomberg ανέφερε πως η Apple δουλεύει πάνω σε ένα iPad Pro που θα φέρει αυτό το χαρακτηριστικό.

    Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.