20 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Φήμη: Η Apple θα αναβαθμίσει τελικά τα MacBook Air;

    macbook_airs_2015

    To DigiTimes, που πολλές φορές δεν προσφέρει και τις πιο έγκυρες πληροφορίες σε ότι έχει να κάνει με επερχόμενα προϊόντα της Apple – κάποιες φορές βέβαια πέφτει και μέσα – σε νέο του άρθρο αναφέρει πως η συνδεσμολογία USB Type-C έρχεται στα επόμενης γενιάς MacBook Air αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Apple τελικά θα αναβαθμίσει την εν λόγω σειρά.

    “Αυτή την στιγμή η Apple αποφάσισε να ενσωματώσει την USB Type-C συνδεσμολογία στα MacBook Air της” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    Η εν λόγω συνδεσμολογία έχει πραγματικά διχάσει τους κατασκευαστές Notebooks μιας και από την μια έχουμε την Asustek και την Hewlett-Packard να προχωρούν σε αυτή την αναβάθμιση ενώ από την άλλη Lenovo, Acer και Dell ακόμη το σκέφτονται για τα επερχόμενα μοντέλα τους.

    Τι γίνεται με τα επόμενης γενιάς MacBook Pro

    Αν και το εν λόγω δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί πως η Apple θα κυκλοφορήσει ανανεωμένα μοντέλα Air δεν κάνει λόγο για κάποια ημερομηνία και δεν αναφέρει καθόλου για την αναβάθμιση των MacBook Pro. H δική μας η γνώμη είναι πως τόσο τα Airs όσο και τα Pro θα ενσωματώσουν αυτή την συνδεσμολογία χωρίς δεύτερη σκέψη αν και εφόσον η Apple αποφασίσει να ανανεώσει και τις δύο αυτές σειρές Mac.

    Μπορεί το επόμενο Pro να είναι το επόμενης γενιάς Air

    Το αρκετά αξιόπιστο blog Mac Otakara βάση πηγών από την Κινεζική παραγωγική αλυσίδα της Apple είχε αναφέρει πως τα επόμενης γενιάς Airs με USB-C θύρες θα ερχόντουσαν στο τέλος Ιουνίου. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε και έκανε πολλούς να πιστέψουν πως για κάποιο λόγο η Apple καθυστέρησε αυτή την κυκλοφορία για το Φθινόπωρο μάλλον.

    Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η Apple δεν θα αναβαθμίσει καθόλου την σειρά Air αλλά θα εστιάσει στα νέα MacBook Pro που θα είναι λεπτότερα και πιο κοντά στην σειρά Mac που η Apple σιωπηλά θα καταργήσει τελικά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles