13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Φήμες για 8-Megapixel κάμερα στο επόμενο iPhone

    apples-appalling-iphone-6-camera-design-compromise

    O προμηθευτής του Camera Module του iPhone, Largan Precision, προβλέπεται πως φέτος θα έχει χαμηλές αποδοχές και δεν θα αγγίξει τόσο πολύ τα ποσοστά του 2014, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγεί σε φήμες που αναφέρουν πως το επόμενης γενιάς iPhone θα διατηρήσει την ίδια ανάλυση στην κάμερα που βρίσκεται στην πλάτη του iPhone, σύμφωνα με το Taipei Times.

    H νέα αυτή φήμη προέρχεται από τον Jeff Pu, ο οποίος υποστηρίζει πως τι iPhone 6s θα έχει το ίδιο hardware για την κάμερα, όπως έχουν και τα προηγούμενα μοντέλα. Η πρώτη φορά που η Apple παρουσίασε την κάμερα των 8-Megapixel ήταν με την κυκλοφορία του iPhone 4S το 2011, ενώ όλοι θυμόμαστε πως είχε χρησιμοποιήσει το ίδιο module για την κάμερα του iPhone 5, iPhone 5c και iPhone 5s.

    Η φήμες που προέρχονται από τον Jeff Pu είναι οι εξής:

    Pu said that the camera specifications of the next-generation iPhone, dubbed iPhone 6S, will stay the same as the current iPhone 6 at 8-megapixels, limiting potential catalysts to push Largan’s stock price higher in the second half of the year. […] Pu said that although the migration to 8-megapixel and 13-megapixel lenses would remain strong among Chinese vendors of mid-tier and low-end phones, upgrades to 16-megapixel and 20-megapixel lenses for flagship phones would be slow given the limited supply of CMOS sensors — used to convert light into electrons.

    Καθώς οι πληροφορίες για το επόμενο iPhone είναι ακόμα περιορισμένες δεν θα μπορούσε κανείς με σιγουριά να πει τι θα περιμένουμε στο επόμενης γενιάς iPhone. Ωστόσο, παρόμοιες φήμες το προηγούμενο έτος ανέφεραν πως το iPhone 6 θα φέρει την ίδια κάμερα των 8-Megapixel, πράγμα το οποίο όπως είδαμε επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Παρ’ όλα αυτά, αναφέρθηκε τον Νοέμβριο πως το iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα μπορούσε να φέρει την καλύτερη κάμερα όλως των εποχών σε φορητές συσκευές, ενσωματώνοντας μία dual-lens κάμερα που θα μπορούσε να υποστηρίξει φωτογραφίες παρόμοιες με αυτές από μία κάμερα DSLR.

    Να αναφέρουμε, τέλος, πως αν η φήμη για την διατήρηση της ίδιας ανάλυσης κάμερας στο επόμενο iPhone επιβεβαιωθεί, τότε θα μιλάμε για ακόμη μία μεγάλη ‘γκέλα’ της Apple, καθώς εν έτη 2015 δεν επιτρέπεται να μείνει πίσω σε αυτό το κομμάτι.Οι μεγαλύτερες αλλαγές που περιμένουμε να δούμε στο επόμενης γενιάς iPhone είναι σίγουρα η αναβάθμιση της εσωτερικής μνήμης RAM καθώς επίσης και την αναβάθμιση στην κάμερα. Σίγουρα θα δούμε νέο επεξεργαστή και πιο γρήγορο αλλά ίσως είναι καιρός να κάνει ένα βήμα παραπέρα η Apple όσον αφορά το hardware του επόμενου iPhone.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles