23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Υποτιθέμενα dummy μοντέλα των επερχόμενων iPad δίνουν στοιχεία για την σχεδίαση των επερχόμενων αναβαθμίσεων

    Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε από τον Sonny Dickson στο Twitter υποτιθέμενα μας δείχνει mockup συσκευές από τα επερχόμενα iPad Pro και iPad mini. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει όμως και μια απογοήτευση μιας και το νέο iPad mini μοιάζει σχεδιαστικά πανομοιότυπο με το υπάρχον μοντέλο.

    Ο κλασσικός iPad mini σχεδιασμός ξεχωρίζει σε αυτή την dummy συσκευή από τα μεγάλα πλαίσια στο πάνω και κάτω μέρος του και το φυσικό Home Button. Είναι πολύ δύσκολο κάποιος να βρει κάποια σχεδιαστική αλλαγή σε αυτές τις φωτογραφίες παρά το γεγονός πως ο Dickson αναφέρει πως το iPad mini θα είναι ελαφρώς πιο παχύ.

    Αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί έκπληξη μιας και μέχρι σήμερα είχαμε πολλές αναφορές πως η Apple δουλεύει πάνω σε μια νέα σχεδίαση για το iPad mini με μια μεγαλύτερη 8.4 ιντσών οθόνη. Έτσι όλοι περιμένουν το iPad mini να δανειστεί σχεδιαστικά πολλά στοιχεία από τα νέα iPad Air και iPad Pro….

    Αν υποθέσουμε πως τα dummies αυτά είναι σωστά αυτό σημαίνει πως δεν έρχεται ένας νέος τέτοιος σχεδιασμός στο iPad mini. Το σασί του iPad mini έχει παραμείνει ουσιαστικά σχεδιαστικά το ίδιο από την στιγμή που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά με τις μόνες αλλαγές εξωτερικά να αφορούν τους χρωματισμούς του και την προσθήκη του Touch ID. Το iPad mini αναβαθμίστηκε για τελευταία φορά μέχρι σήμερα πίσω το 2019 με ένα γρηγορότερο επεξεργαστή και υποστήριξη του Apple Pencil.

    Οι εικόνα επίσης δείχνει και τα νέα iPad Pros όπου εκεί, και αυτό το περιμέναμε, η σχεδίαση παραμένει η ίδια. Οι φήμες θέλουν τα νέα iPad Pro να κάνουν την εμφάνιση τους ακόμη και αυτό το μήνα με ένα A14X επεξεργαστή, μια Thunderbolt θύρα και μια mini-LED οθόνη μεταξύ άλλων.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.