16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Υποστήριξη Live Photos στα μηνύματα στην έκδοση OS X 10.11.4 Beta

    Παράλληλα με την έκδοση iOS 9.3 beta που έκανε διαθέσιμη η Apple την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία έκανε παράλληλα διαθέσιμη και την έκδοση OS X 10.11.4 beta μαζί με κάποια μικρά update για το λογισμικό OS X El Capitan. Το OS X 10.11.4 άρχισε να ακολουθεί τα βήματα του iOS 9.3 και των καινούριων χαρακτηριστικών του iOS, επομένως μας πήρε λίγες ημέρες για να βρούμε κάποια από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας αυτής έκδοσης beta για Mac.

    Μια από τις προσθήκες που έγιναν στο OS X 10.11.4 είναι η καλύτερη υποστήριξη για τις Live Photos στην εφαρμογή των μηνυμάτων. Όταν το χαρακτηριστικό Live Photos είχε παρουσιαστεί με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 6S, η μόνη εφαρμογή που μπορούσε κανείς να δεις τις Live Photos ήταν εντός της εφαρμογής των φωτογραφιών στο Mac. Στην νέα έκδοση λογισμικού, οι Live Photos μπορούν πλέον να προβληθούν και εντός της εφαρμογής των μηνυμάτων, για εκείνα τα «μηχανάκια» που έχουν ήδη προχωρήσει στο update της έκδοσης beta.

    live_photo_mac_messages_1

    Όταν ένα μήνυμα περιέχει μια Live Photo και έχει ληφθεί στο OS X 10.11.4, θα έχει το γνωστό κυκλάκι στο πάνω αριστερό μέρος της φωτογραφίας, το οποίο θα υποδηλώνει πως επρόκειτο για Live Photo. Πατώντας πάνω στην Live Photo, θ’ ανοίξει ένα μικρό παράθυρο προβολής φωτογραφιών και σε αυτό το παράθυρο θα μπορεί να γίνει αναπαραγωγή της Live Photo όταν πατήσει κάποιος κλικ πάνω στην επιγραγή “Live Photo”.

    live_photo_mac_messages_2-800x634

     

    Η δυνατότητα προβολής των Live Photos εντός της εφαρμογής των μηνυμάτων είναι μια χρήσιμη αλλαγή η οποία κάνει δυνατή την προβολή των φωτογραφιών που μπορεί να σας στείλουν οι φίλοι σας και η οικογένεια, χωρίς να είναι απαραίτητο να διαβάσετε το μήνυμα από την συσκευή iOS σας ή να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στην εφαρμογή φωτογραφιών του Mac. Στο μέλλον, η Apple θα μπορούσε να επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα ακόμη περισσότερο, κάνοντας δυνατή την προβολή Live Photos μέσω της εφαρμογής Mail, Safari, Notes και άλλες πολλές εφαρμογές.

    Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο για το χαρακτηριστικό Live Photos που έγινε διαθέσιμο μαζί με την κυκλοφορία των iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    To OS X 10.11.4 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει επίσημα μαζί με το iOS 9.3, για τα οποία η ίδια η Apple ανέφερε πως θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στην άνοιξη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles