21.1 C
Athens
Tuesday, April 30, 2024
More

    Υποδείξεις κατάθεσης εμπορικών σημάτων του «realityOS» δείχνουν πιθανή ανακοίνωση του στο #WWDC22

    Εν όψει της έναρξης του WWDC σε λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα, ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες κατάθεσης εμπορικών σημάτων για το “realityOS”, το όνομα του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος του AR/VR headset της Apple, επανεμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια ιδέα για το τι μπορεί να επιφυλάσσει η Apple στο φετινό συνέδριο.

    Οι δύο ξεχωριστές καταθέσεις εμπορικών σημάτων επανεμφανίστηκαν από τον Parker Ortolani στο Twitter, ο οποίος σημειώνει ότι ενώ και οι δύο υποβλήθηκαν αρχικά στις 8 Δεκεμβρίου 2021, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο αναφέρονται με προθεσμίες για την ημερομηνία υποβολής στο εξωτερικό στις 8 Ιουνίου 2022 , μόλις δύο ημέρες μετά την κύρια ομιλία της Apple στο WWDC. Μια άλλη κατάθεση στον ιστότοπο του USPTO παραθέτει μια προθεσμία υποβολής αλλοδαπής ημερομηνίας στις 9 Ιουνίου 2022.

    Τα ίδια τα αρχεία δεν φέρουν ετικέτα ή σήμανση ως εμπορικά σήματα της Apple, αλλά αρκετές υποδείξεις δείχνουν ότι ο τεχνολογικός γίγαντας του Cupertino τα κατέχει. Οι αρχειοθετήσεις βρίσκονται υπό την επωνυμία “Realityo Systems LLC” και όπως σημειώνεται από τον Parker, η εταιρική τοποθεσία που χρησιμοποιεί αυτή η εταιρεία είναι η ίδια διεύθυνση που χρησιμοποιούσε η Apple τα περασμένα χρόνια για να διατηρήσει τα ονόματα των εκδόσεων macOS πριν από την επίσημη παρουσίαση τους.

    Το “realityOS” αναφέρθηκε κατά λάθος από την Apple στα αρχεία καταγραφής ενημερώσεων του App Store νωρίτερα φέτος, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξή του υπό κάποια ιδιότητα. Το rOS, συντομογραφία του realityOS, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Bloomberg το 2017 με την εσωτερική κωδική ονομασία “Oak”.

    Το realityOS θα τρέχει πρώτα σε ένα high-end, εξειδικευμένο AR/VR headset που η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει φέτος ή στις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με το Bloomberg. Η Apple έκανε πρόσφατα προ επισκόπηση των headsets αυτών στο συμβούλιο της εταιρείας, υπονοώντας ότι το προϊόν πλησιάζει στην ολοκλήρωση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.