20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Υπηρεσία προσωπικών μηνυμάτων σύντομα από το Instagram;

    Instagram-iOS-7.png

    H δημοφιλής εφαρμογή διαμερισμού φωτό και πλέον βίντεο μάλλον πολύ σύντομα θα ενσωματώσει και ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτό των προσωπικών μηνυμάτων σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα στην έκθεση του το GigaOm.

    “Πολύ καλές πηγές από το εσωτερικό της εταιρείας μας αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να λανσάρουν ένα νέο σύστημα προσωπικών μηνυμάτων ιδιωτικά σε κάθε χρήστη μέσα στην εφαρμογή. Επίσης υπάρχουν αρκετά πειράματα και γύρω από την ιδέα δημιουργίας ακόμη και ομαδικών μηνυμάτων. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους από τις επόμενες αναβαθμίσεις του Instagram που αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες πριν το τέλος του χρόνου. Στις παραπάνω φήμες εκπρόσωπος του Instagram όπως ήταν αναμενόμενο δεν έκανε κανένα σχόλιο”

    Η αναβάθμιση θα γίνει όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο μιας και η εταιρεία θέλει να εκμεταλλευτεί το γιορτινό κλίμα και το γεγονός πως πολλοί θα αγοράσουν νέα smartphones την περίοδο αυτή.

    Το Instagram μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles