22.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε 3D τη βάση MacOS Continuity Camera της Apple

    Ένας ανυπόμονος χρήστης 3D εκτυπωτή έφερε μια λειτουργική έκδοση του προσαρμογέα που θα χρειαστείτε για να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στο Mac σας για να επωφεληθείτε από τη νέα λειτουργία macOS Continuity Camera της Apple.

    Ο Jonathan Wight έγραψε στο Twitter αυτή την εβδομάδα δηλώνοντας:

    Όπως μπορείτε να δείτε, ο Wight φέρνει δωρεάν μια έκδοση της νέας βάσης Belkin που παρουσίασε η Apple στο WWDC 2022 όταν αποκάλυψε την κάμερα Continuity στο macOS Ventura.

    Το Continuity Camera δίνει τώρα στους πελάτες Mac τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το iPhone τους ως κάμερα web και ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες που δεν ήταν ποτέ δυνατές στο παρελθόν σε μια κάμερα web. Με τη δύναμη του Continuity, το Mac μπορεί αυτόματα να αναγνωρίσει και να χρησιμοποιήσει την κάμερα στο iPhone όταν είναι κοντά —χωρίς να χρειάζεται να την αφυπνίσετε ή να την επιλέξετε— και το iPhone μπορεί ακόμη και να συνδεθεί στο Mac ασύρματα για μεγαλύτερη ευελιξία. Το Continuity Camera προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες σε όλους τους υπολογιστές Mac, όπως το Center Stage, η λειτουργία Portrait και το νέο Studio Light — ένα εφέ που φωτίζει όμορφα το πρόσωπο του χρήστη ενώ μειώνει τη φωτεινότητα του φόντου. Επιπλέον, η κάμερα Continuity αγγίζει την κάμερα Ultra Wide στο iPhone για να ενεργοποιήσει την Προβολή επιφάνειας εργασίας, η οποία δείχνει ταυτόχρονα το πρόσωπο του χρήστη και μια εναέρια προβολή του γραφείου του — ιδανική για τη δημιουργία βίντεο DIY, την προβολή σκίτσων μέσω FaceTime και πολλά άλλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.