17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το WhatsApp θα ξεκλειδώνει μέσω FaceID ή TouchID στο iOS

    Η δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων “WhatsApp” που ανήκει στο Facebook, ενημέρωσε σήμερα την εφαρμογή για τις iOS συσκευές. Μετά την αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να «ξεκλειδώνουν» την εφαρμογή μέσω αναγνώρισης προσώπου ή μέσω δακτυλικού αποτυπώματος.

    Αυτή η έξτρα δυνατότητα δεν λειτουργεί στις ιδιωτικές συζητήσεις, παρόλα αυτά προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στις συνομιλίες μέσω WhatsApp. Η δυνατότητα αυτή θα προστεθεί με την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση, 2.19.20, από το Apple App Store, και στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε στην ενότητα “Ρυθμίσεις” -> “Λογαριασμός” -> “Απόρρητο” για να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Κλείδωμα οθόνης”.

    Παρόλο που οι χρήστες θα εξακολουθήσουν να βλέπουν ειδοποιήσεις για το WhatsApp στην οθόνη τους (αν επιλέξουν να εμφανίζονται οι προεπισκοπήσεις μηνυμάτων) καθώς και η “γρήγορη απάντηση” στο iOS, η πλήρης εφαρμογή δεν θα ανοίγει εκτός αν η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας μέσω iOS είναι επιτυχής.

    Το αρχείο καταγραφής ενημερώσεων δεν κάνει καμία αναφορά σε άλλα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να διαβάσετε τη σύντομη περιγραφή του WhatsApp 2.19.20 παρακάτω:

    • Για να ξεκλειδώσετε το WhatsApp, μπορείτε τώρα να απαιτήσετε έλεγχο Face ID ή Touch ID. Πατήστε “Ρυθμίσεις” > “Λογαριασμός” > “Απόρρητο” και ενεργοποιήστε το “Κλείδωμα οθόνης”.

    Τις προηγούμενες μέρες, το WhatsApp είχε γίνει πρώτο θέμα όταν ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg είχε πει ότι η συγχώνευση του Messenger, WhatsApp και του Instagram θα δημιουργούσε μια ασφαλέστερη εμπειρία, Συγκρίνοντας την πιθανή συγχώνευση των υπηρεσιών με το iMessage.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles