22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Walkman της Sony θα σας στοιχίσει περισσότερο από ένα MacBook Air

    walkman-zx2-640x426

    02.09_03h59m51s_003_

    Κατά βάση πρόκειται για μια μουσική συσκευή αναπαραγωγής. Ο λόγος για το νέο Android ΖΧ2 Walkman της Sony για τους φίλους της μουσικής. Αυτό που προξένησε εντύπωση με την παρουσία του στο φετινό CES 2015 πέρα από την ίδια την συσκευή ήταν και η τιμή του που θα ανέρχεται στα $1,119.99!!

    Πάρα αυτά ο πανέμορφος σχεδιασμός του, το φινίρισμα του και τα κουμπιά του θα σας κάνουν να το ερωτευτείτε από την πρώτη ματιά.

    To  brand του Walkman μεγαλούργησε το 1980 – ναι τότε που οι κασέτες είχαν τραγούδια των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Η κυριαρχία του κράτησε μέχρι το 1990 όταν και σιγά σιγά έκανε την εμφάνιση του το CD.

    H Sony λοιπόν με ένα αίσθημα ιστορίας μας παρουσίασε το νέο της Walkman. Η συσκευή έχει Bluetooth ασύρματα ηχεία και ακουστικά, 128 GB αποθηκευτικού χώρου, υποδοχή micro SD και μια αυτονομία με 60 ώρες αναπαραγωγής. Ναι έχει και μια διεπαφή αφής.

    NW_ZX2

    Το NW- ZX2 υποστηρίζει ψηφιακά μουσικά αρχεία μέχρι και 192 kHz/24 bit και είναι συμβατό με MP3, WMA, AAC, FLAC, AIFF, WAV και ALAC αλλά και DSD. Επίσης έχει ενσωματωμένο Wi-Fi.

    H συσκευή πραγματικά είναι πανέμορφη από κάθε άποψη αλλά και τα αξεσουάρ που την συνοδεύουν και έρχονται μαζί της στο κουτί φωνάζουν ποιότητα και υψηλό σχεδιασμό.

    Το Walkman ZX2 θα γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη και πραγματικά για αυτούς που θα μπορέσουν να δώσουν το ποσό της κοστολόγησης του θα αποτελέσει ένα μοναδικό τεχνολογικό έργο τέχνης χωρίς υπερβολές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles