15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το VR headset της Apple θα μπορούσε να περιλαμβάνει γάντια για την ανίχνευση των χειρονομιών των δακτύλων

    Η Apple συνεχίζει να καταθέτει και να κερδίζει διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τα επερχόμενα headsets επαυξημένης πραγματικότητας/εικονικής πραγματικότητας (AR/VR), που ίσως να ονομάζονται Apple Glasses. Η εταιρεία έχει κερδίσει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σήμερα, σχετικά με τη χρήση γαντιών για την ανίχνευση επαφής δέρματος με δέρμα σε AR/VR περιβάλλον.

    Η Patently Apple δήλωσε ότι τα γάντια VR της Apple θα μπορούσαν να μετακινήσουν έναν κέρσορα, να πραγματοποιήσουν κύλιση, να ανοίξουν ένα έγγραφο, να κάνουν μια επιλογή κ.λπ. Αυτές οι ενέργειες ενδέχεται να απαιτούν επαφή δέρμα με δέρμα όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα Apple Glasses. Επιπλέον, η κάμερα του ακουστικού ή ένα σύστημα που βασίζεται σε ραδιοσυχνότητες μπορεί να παρακολουθεί τα δάχτυλα.

    Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας φαντάζονται επίσης πως η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει δύο φορητές συσκευές τύπου Apple Watch για να ανιχνεύσει την επαφή δέρμα με δέρμα. Τα κατοχυρωμένα παραδείγματα σημειώνουν ότι το ένα ρολόι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για ανίχνευση και το άλλο θα μπορούσε να εφαρμόσει τη χειρονομία.

    Ένα άλλο παράδειγμα φλερτάρει με την ιδέα να έχουμε ένα δαχτυλίδι ως δεύτερη φορητή συσκευή. Αυτό το δαχτυλίδι είναι πιθανό να λειτουργεί με τα VR γάντια. Η Apple δήλωσε ευθέως ότι οι ενέργειές της μπορεί να περιλαμβάνουν την απάντηση κλήσεων, την πραγματοποίηση κλήσεων, την εκκίνηση προγραμμάτων, την πραγματοποίηση επιλογών και πολλά άλλα.

    Όπως πάντα, αυτά είναι απλώς διπλώματα ευρεσιτεχνίας και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα τα δούμε στην αγορά. Ωστόσο, είναι διασκεδαστικό να φανταστούμε πώς θα είναι τα Apple Glasses καθώς περιμένουμε την άφιξή τους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.