24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Spotify ακόμη δεν έχει γίνει συμβατό με το AirPlay 2 σχεδόν 6 μήνες μετά την υπόσχεση που δόθηκε στους χρήστες

    Η Spotify ακόμη δεν έχει ενεργοποιήσει το AirPlay 2 στην iPhone και iPad εφαρμογή της, 6 μήνες μετά την υπόσχεση που έδωσε η εταιρεία πως θα έφερνε αυτή την υποστήριξη.

    “Το Spotify θα υποστηρίξει το AirPlay 2 και δουλεύουμε πάνω σε αυτό ώστε σύντομα να πραγματοποιηθεί.” είχε αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας στις αρχές Αυγούστου.

    Η streaming υπηρεσία έκτοτε δεν έχει φέρει κάποια τέτοια αναβάθμιση στην εφαρμογή της και δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σε σχετικά ερωτήματα.

    Η Apple λανσάρισε το AirPlay 2 το 2018 με σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με την αρχική έκδοση του AirPlay και φέρνοντας multi-room υποστήριξη, Siri και καλύτερα buffering. H Apple δεν εμποδίζει την Spotify από αυτή την υποστήριξη προσφέροντας μάλιστα και οδηγίες για αυτό.

    Η Spotify επίσης δεν υποστηρίζει τα HomePod και HomePod mini παρά το γεγονός ότι η Apple έχει ανοίξει αυτά τα ηχεία και σε μουσικές υπηρεσίες τρίτων πλέον από το 2020.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.