17.4 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Pixelmator Photo μετακινείται στην τιμολόγηση συνδρομής και ανακοινώνει την έκδοση για Mac

    Ο επί μακρόν προγραμματιστής Mac και iOS Pixelmator ανακοίνωσε σήμερα ότι το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για κινητά Pixelmator Photo μεταβαίνει σε ένα μοντέλο τιμολόγησης συνδρομής. Μέχρι τώρα, το Pixelmator Photo ήταν διαθέσιμο στο App Store για $7,99.

    Η εφαρμογή κοστίζει τώρα $4,99 ανά μήνα ή $23,99, με επτά ημέρες δωρεάν δοκιμή. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μια επιλογή μιας μοναδικής αγοράς εφόρου ζωής στα $59,99. Η συνδρομή ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης έκδοσης Mac που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

    Η ομάδα εξηγεί περισσότερα πίσω από την αλλαγή του μοντέλου τιμολόγησης στο εταιρικό της blog. Ουσιαστικά η παλιά τιμολόγηση μιας χρήσης δεν ήταν βιώσιμη για μια εφαρμογή τόσο περίπλοκη όπως το Pixelmator Photo και η αγορά του iOS δεν είναι ευγενική με τις εφαρμογές με υψηλότερη αρχική τιμή.

    Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προϊόντα συνδρομής, το Pixelmator παραδέχεται ότι ορισμένοι περιστασιακοί χρήστες δεν θα θέλουν πλέον να πληρώνουν μια συνεχή συνδρομή για κάτι που δεν χρησιμοποιούν τόσο συχνά. Ωστόσο, η οικοδόμηση μιας βάσης επαναλαμβανόμενων εσόδων από αφοσιωμένους χρήστες βοηθά στην υποστήριξη της ανάπτυξης της εφαρμογής για το μέλλον, με όλες τις νέες δυνατότητες να κυκλοφορούν μόλις είναι έτοιμες — αντί να ομαδοποιούν τις λειτουργίες σε μια σημαντική νέα έκδοση με κόστος αναβάθμισης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.