17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Mortal Kombat X έρχεται στο iOS

    Screen Shot 2015-03-03 at 02.02.48

    Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το Mortal Kombat ήταν μια σειρά παιχνιδιών που αγαπήσαμε και που μεγαλώσαμε μαζί της. Με τους φανταστικούς χαρακτήρες; των Scorpion, Kano, Goro αλλά και τα εντυπωσιακά Fatalities, η σειρά και όχι άδικα ονομάστηκε το Street Fighter των μεγάλων.

    Ευχάριστα λοιπόν τα νέα σήμερα μιας και σχεδόν 20 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του Mortal Kombat ο τίτλος θα βρει τον δρόμο του και στις mobile συσκευές με το επερχόμενο Mortal Kombat να γίνεται διαθέσιμο στο iOS.

    Δείτε το trailer του στο παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθεί μέρος από το δελτίο τύπου της εταιρείας:

    “NetherRealm Studios has created a Mortal Kombat X mobile experience that allows more players than ever before to play this over-the-top fighting game through their ever-present smartphones, tablets or other devices,” “What’s more, we’ve expanded the unique cross-connectivity feature that links the mobile and console versions of Mortal Kombat X, delivering unique rewards to all players for simply playing the mobile game.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles