19.1 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Mac Mini παραμένει σημαντικό και θα μείνει στην παραγωγή

    Mac-Mini

    Το Mac Mini είναι ένα σημαντικό μοντέλο για την Apple και τους υπολογιστές της και θα παραμείνει στην παραγωγική γραμμή της εταιρεία για τώρα ανέφερε ο Apple’s Senior Vice President of Worldwide Marketing Phil Schiller όταν ο δημοσιογράφος του BuzzFeed John Paczkowski των ρώτησε για το μέλλον τον πιο οικονομικών μοντέλων Mac. Αυτό που δεν ανέφερε βέβαια ήταν πότε θα αναβαθμιστεί η εν λόγω συσκευή.

    Ο Schiller ανέφερε:

    “Θέλω να σας αναφέρω πως το Mac Mini είναι ένα σημαντικό προϊόν για εμάς και οι ανάγκες που μπορεί να καλύψει είναι τόσο του απλού καταναλωτή όσο και του επαγγελματία. To Mac Mini παραμένει λοιπόν στην παραγωγική μας γραμμή αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτό σήμερα”

     

    Το Mac Mini παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 και δεν έχει δεχτεί κάποια αναβάθμιση τα τελευταία δύο χρόνια. Η τελευταία που του έκανε η Apple ήταν τον Οκτώβριο του 2014 όπου και του ενσωμάτωσε του τότε νέους Haswell επεξεργαστές, βελτίωσε τα γραφικά του και μείωσε παράλληλα και την τιμή του βασικού μοντέλου κατά $100. Δυστυχώς το τρέχον μοντέλο στην αγορά δεν μπορεί να δεχτεί αναβάθμιση στην RAM του.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles