16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Το M2 MacBook Air λέγεται ότι συγκαταλέγεται στις πιο πιθανές ανακοινώσεις του #WWDC22, το Apple AR/VR headset είναι απίθανο

    Η Apple ενδέχεται να αποκαλύψει νέο Mac στο WWDC φέτος, με το επανασχεδιασμένο MacBook Air να είναι η πιο πιθανή ανακοίνωση hardware, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Στο σημερινό ενημερωτικό δελτίο “Power On”, ο Gurman εξήγησε τις προσδοκίες του για πιθανές ανακοινώσεις υλικού της Apple στο φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC).

    Σημάδια του “realityOS”, του φημολογούμενου λειτουργικού συστήματος που πιστεύεται ότι τρέχει στο headset μικτής πραγματικότητας της Apple, εντοπίστηκαν στον πηγαίο κώδικα της Apple νωρίτερα αυτό το έτος και υπήρξε αυξανόμενος ενθουσιασμός για το έργο AR και VR της Apple που τελικά “πλησιάζει προς την επίσημη παρουσίαση”. Παρά αυτές τις φήμες, ο Gurman είναι επιφυλακτικός για μια «πλήρη» ανακοίνωση του headset αυτού της Apple στο WWDC:

    In terms of new hardware… though Apple’s upcoming mixed-reality headset is full steam ahead — underscored by the recent demonstration of the device to the company’s board — I’d be wary of expecting a full-blown presentation for developers and consumers next week.

    Ο Gurman ανέφερε προηγουμένως ότι η κυκλοφορία του headset πιθανότατα θα καθυστερήσει μέχρι το 2023 μετά από μια πληθώρα προβλημάτων ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων υπερθέρμανσης από τουλάχιστον ένα τσιπ στο ίδιο επίπεδο με το M1 Pro, καθώς και προκλήσεις στο τομέα της κάμερας αλλά και του λογισμικού.

    Σύμφωνα με τον Gurman, οι ανακοινώσεις που σχετίζονται με Mac είναι πιο πιθανές στο WWDC φέτος, εάν η Apple παρουσιάσει νέο υλικό. Πιστεύει ότι η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο MacBook Air με το τσιπ M2 στο WWDC φέτος, αλλά τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας φαίνεται να έχουν περιπλέξει το χρονοδιάγραμμα:

    Εάν υπάρχει hardware στο WWDC, πιθανότατα θα είναι στην πλευρά του Mac. Η εταιρεία στοχεύει να λανσάρει το επόμενο MacBook Air με τσιπ M2 στο συνέδριο. Η πρόσφατη κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας λόγω του κλεισίματος που σχετίζεται με τον Covid στην Κίνα το έχει περιπλέξει, αλλά οι προγραμματιστές λένε ότι οι υπάλληλοι της Apple χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο MacBook Airs επόμενης γενιάς με τις εφαρμογές τους. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το νέο Mac είναι κοντά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.