22.4 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Το Love, Death + Robots επιστρέφει στο Netflix και έχουμε το πρώτο trailer

    Έχουν περάσει 3 χρόνια από την 1η σεζόν της σειράς “Love, Death + Robots” που κέρδισε τους πάντες και πλέον έχουμε την έλευση της δεύτερης σεζόν με ακόμη πιο περίεργα επεισόδια και καταστάσεις.

    Η Netflix μάλιστα κοινοποίησε και το πρώτο trailer από αυτή την ανθολογία κινουμένων σχεδίων που είναι μια παραγωγή των David Fincher (Mindhunter, Fight Club) και του Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate). 

    Νέοι πλανήτες, περίεργες τοποθεσίες και φρικιαστικοί χαρακτήρες με ένα μοναδικό animation είναι και αυτή την φορά η συνταγή με τηνJennifer Yuh Nelson να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων της 2ης αυτής σεζόν.

    Η 2η σεζόν του LOVE, DEATH + ROBOTS θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου. 

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.