17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 8 θα υιοθετήσει τον “water drop” σχεδιασμό του πρώτου iPhone

    Original-iPhone-three-up-profile-front-back

    Το επερχόμενο νέο iPhone που ως τώρα έχει πάρει άτυπα το όνομα iPhone 8 – iPhone X – iPhone Anniversary Edition, θα έχει καμπύλες παρόμοιες με αυτές του πρώτου iPhone μοντέλου που κυκλοφόρησε πριν 10 χρόνια και συγκεκριμένα το 2007, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Κορεατικό ETNews σήμερα.

    Ως απόδοση φόρου τιμής στα 10 χρόνια του iPhone η εταιρεία και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα θα υιοθετήσει το “water drop” σχεδιασμό του πρώτου iPhone έχοντας στρογγυλεμένες άκρες τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του σασί.

    Η πίσω πλευρά θα καλυφθεί από γυαλί το οποίο θα είναι εύκαμπτο έτσι ώστε να παρουσιάσει τον παραπάνω σχεδιασμό.

    Αυτές οι καμπύλες θα είναι πιο στρογγυλεμένες από τα τωρινά μοντέλα αναφέρει εν συνεχεία χαρακτηριστικά το ETNews τονίζοντας πως η Apple θα χρησιμοποιήσει ένα γυαλί τριών διαστάσεων έτσι ώστε να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα και να το φέρει πιο κοντά στον σχεδιασμό του πρώτου iPhone.

    Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποια διαρροή για το πως θα μπορεί να μοιάζει ένα τέτοιο σασί και αυτό που έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα είναι πως την τελευταία φορά που η Apple ακολούθησε μια τέτοια οδό ήταν στα iPhone 4/4s.

    Και ενώ οι φήμες συνεχίζονται όλα δείχνουν πως μάλλον η Apple στο επερχόμενο iPhone θα εγκαταλείψει το αλουμίνιο προς χάρη του γυαλιού. Ένας λόγος ίσως είναι και η είσοδος της ασύρματης φόρτισης ως νέου χαρακτηριστικού στα νέα αυτά μοντέλα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles