16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 7 μπορεί να περιλαμβάνει ενσύρματα Lightning EarPods τελικά

    Screen Shot 2016-02-12 at 19.25.42

    Το επερχόμενο iPhone 7 θα συμπεριλαμβάνει στην συσκευασία του ψηφιακά, ενσύρματα EarPods ακουστικά που θα συνδέονται με την συσκευή μέσω της θύρας Lightning και δεν θα είναι ασύρματα όπως κάποιοι εικάζαν.

    Σύμφωνα με ένα κείμενο της Barclays αντίγραφο του οποίου έφτασε στο Business Insider η Apple δεν έχει ακόμη αγοράσει την άδεια από την Cirrus Logic που θα επέτρεπε στην εταιρεία να χρησιμοποιήσει το λογισμικό της ενεργής ακύρωση θορύβου.

    Αυτή η τεχνολογία και λογισμικό θα ήταν απαραίτητη για ένα ασύρματο σετ ακουστικών από την Apple.

    “Πιστεύουμε πως η Apple θα συμπεριλάβει ένα ψηφιακό lightning headphone στο iPhone 7 φέτος” αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναλυτής στο κείμενο του τονίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι έτοιμη για φέτος έτσι ώστε να δώσει μαζικά ένα ασύρματο σετ ακουστικών.

    Τέλος ο αναλυτής αναφέρει πως ο ελεύθερος χώρος που θα δημιουργηθεί από την έλλειψη της 3.5 mm θύρας ακουστικών θα καλυφθεί από ένα ακόμη ηχείο για το iPhone 7.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles