16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 7 μπορεί να έρθει με μια πιο δυνατή μπαταρία από αυτή του iPhone 6S

    Apple-iOS-9-iPhone-6S-Battery-Life-Improve-iPhone-Battery-Life-Boost-iPhone-Battery-Life-Battery-LIfe-Update-iOS-9-UK-Release-Da-603832

    Σύμφωνα με ποστ στο Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo το επόμενης γενιάς iPhone 7 και iPhone 7 Plus μπορεί να έρθει με μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από τα αντίστοιχα τωρινά μοντέλα.

    Η παραπάνω είδηση συνοδεύεται από μια υποτιθέμενη φωτογραφία πακέτων μπαταρίας για αυτές τις συσκευές.

    iphone-7-battery

    Έτσι λοιπόν αν επιβεβαιωθεί η παραπάνω είδηση θα έχουμε:

    • iPhone 7—1,735 mAh battery
    • iPhone 7 Plus—2,810 mAh batter
    • iPhone 6s—1,715 mAh battery
    • iPhone 6s Plus—2,750 mAh battery
    • iPhone 6—1,810 mAh battery
    • iPhone 6 Plus—2,910 mAh battery

    Η χωρητικότητα μιας μπαταρίας δεν είναι πάντα ο μόνος παράγοντας για την διάρκεια χρήσης μιας συσκευής. Για παράδειγμα τα iPhone 6 μοντέλα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίας από την 6S σειρά πάρα αυτά τα τωρινά μοντέλα δίνουν μεγαλύτερη αυτονομία.

    Σημαντικό παράγοντας είναι και οι επεξεργαστές των συσκευών μιας και όσο μικρότερη είναι τόσο λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις έχουν.

    Έτσι λοιπόν οι επόμενης γενιάς A10 επεξεργαστές φημολογείται πως θα έχουν τον τελευταίας γενιάς σχεδιασμό της TSMC στα 10 nm σε αντίθεση με τον τωρινό A9 που έχει 14/16 nm.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles