13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 7 θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το iPhone 6S;

    20150927_iphone-6s_0042-780x513

    Σήμερα σας έχουμε ακόμη μια υποτιθέμενη διαρροή για το επερχόμενο iPhone 7 που και αυτή με την σειρά της δείχνει πως η επόμενη ναυαρχίδα δεν θα διαφοροποιηθεί πολύ σχεδιαστικά τουλάχιστον από τα iPhone 6 και 6S.

    H διαρροή έχει να κάνει με ένα νέο σχεδιάγραμμα που υποδεικνύει ότι το iPhone 7 θα έχει το ίδιο ύψος και πλάτος με το iPhone 6S.

    Αν αυτό επαληθευτεί και τελικά αν είναι κάτι θετικό ή αρνητικό θα το ξέρουμε σίγουρα τον Σεπτέμβριο όταν και περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του iPhone 7.

    Δείτε το σχεδιάγραμμα που διέρρευσε σήμερα:

    dimensions-iphone-7-780x585

    Μπορεί το παραπάνω να μην επαληθευτεί αλλά όλο και περισσότερες διαρροές δείχνουν πως η Apple θα κρατήσει την μεγάλη αναβάθμιση του iPhone το 2017 που θα συμπέσει και με τα γενέθλια του iPhone για την πρώτη του 10ετια στην αγορά.

    Μερικές μάλιστα αναφορές κάνουν λόγο πως η Apple για αυτό τον σκοπό ίσως για πρώτη φορά εγκαταλείψει τον όρο S και έτσι αντί για το iPhone 7S να πάμε απ ευθείας στο iPhone 8.

    Επιστρέφοντας τώρα στο φετινό iPhone 7 περιμένουμε την Apple να εγκαταλείψει την 3.5 mm θύρα ακουστικών ενώ θα προσθέσει ένα σύστημα διπλών φακών. Επίσης περιμένουμε έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή A10 και καλύτερα γραφικά ίσως και αυτονομία.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles