18.6 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το iPhone 6s θα έρθει με 2GB RAM και Apple SIM;

    iphone-6-and-iphone-6-plus

    Το επερχόμενο S μοντέλο που θα διαδεχτεί τα iPhone 6 και 6 Plus μπορεί να έχει 2GB μνήμης – κάτι που πολλοί χρήστες iPhone περιμένουν εδώ και πολύ καιρό μιας και περισσότερη RAM σημαίνει καλύτερο multitasking που με την σειρά του σημαίνει μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία της συσκευής.

    Επίσης μπορεί να είναι το πρώτο μοντέλο iPhone που θα έχει την νέα Apple SIM που είδαμε για πρώτη φορά φέτος στο iPad Air 2.

    Οι δύο παραπάνω ειδήσεις – φήμες μας έρχονται σήμερα από το AppleInsider που αναφέρει πως τις αποκόμισε από άτομο κοντά στην Apple και στα μελλοντικά της σχέδια και ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί ως αξιόπιστη πηγή.

    Η επιλογή της Apple SIM ίσως ξένιζε πολλούς παρόχους αλλά όπως αναφέρει το άρθρο οι πωλήσεις του iPhone κάνει πλέον την Apple να μπορεί να τους αγνοεί για αυτό το θέμα.

    Σχετικά με την RAM και μέχρι να ανακοινωθεί το iPhone 6S θα έχουν περάσει 3 χρόνια όπου η Apple επέμενε με τα 1 GB RAM στα iPhones της από το 2012 δλδ και μετά όπου είχαμε το ντεμπούτο του iPhone 5.

    Έτσι λοιπόν μια τέτοια αναβάθμιση είναι μάλλον επιβεβλημένη ειδικά μάλιστα αν κάποιος αναλογιστεί και το εξής:

    To λογισμικό των iPhones και όλες οι προ εγκατεστημένες εφαρμογές χρησιμοποιούν την ίδια 1 GB RAM τόσο για τις 32 bit όσο και τις 64 bit βιβλιοθήκη. Αυτό αυτόματα σημαίνει λιγότερη RAM για multitasking ενώ παράλληλα χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια ο επεξεργαστής.

    Βλέποντας τα θετικά που έφερε η αναβάθμιση της RAM στο iPad Air 2 τότε σίγουρα δεν νομίζουμε η Apple να επιμείνει στο 1 GB RAM για ακόμη μια χρονιά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles