16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 6s θα έρθει με τεχνολογία Force Touch, και dual-lens κάμερα;

    xerxes-1708-033

    Ο γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες του για επερχόμενες συσκευές της Apple, John Gruber, είχε αναφέρει πως το επόμενο iPhone της Apple θα έρθει με την ονομασία “iPhone 6S” και θα συμπεριλαμβάνει την μεγαλύτερη αναβάθμιση που είδαμε ποτέ στην κάμερα του.

    Σήμερα το UDN με πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

    Σύμφωνα λοιπόν με την νέα αναφορά το επόμενο iPhone θα έχει διπλούς φακούς – dual lens στην κάμερα του την οπίσθια καθώς επίσης και οπτικό ζουμ αντί για ψηφιακό που έχουν αυτή την στιγμή όλα τα μοντέλα iPhones.

    Επίσης τονίζουν πως η Apple μάλλον θα εισάγει ένα νέο αισθητήρα πιέσεων βασισμένο στην τεχνολογία Force Touch την οποία η Apple θα την εισάγει στο Apple Watch έτσι ώστε να υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός απλού tap ή της παρατεταμένης πίεσης της οθόνης.

    Τέλος αναφέρεται πως περισσότερο φως θα μπορεί να φτάσει στον αισθητήρα της κάμερας και έτσι θα έχουμε μεγάλη αναβάθμιση στην ποιότητα των φωτογραφιών.

    Όσο αναφορά την εμφάνιση θα έχουμε μια παρόμοια με το φετινό μοντέλο τόσο του iPhone 6 όσο και του iPhone 6 Plus ενώ επίσης κατά πάσα πιθανότητα τα νέα μοντέλα θα ξεκινάνε από 32 GB χωρητικότητα αντί για 16 GB που έχουμε σήμερα.

    Να τονίσουμε πως αυτές είναι οι πρώτες φήμες γύρω από τους διαδόχους των iPhone 6 και ως εκ τούτου έχουμε πολύ δρόμο ακόμη πριν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να πούμε με σιγουριά το οτιδήποτε.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles