21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 15 «Ultra» θα μπορούσε να αντικαταστήσει το μοντέλο Pro Max το επόμενο έτος

    Η Apple ετοιμάζεται να αντικαταστήσει πιθανώς το iPhone της “Pro Max” με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο iPhone 15 “Ultra” το επόμενο έτος, δήλωσε σήμερα ο αξιόπιστος δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman.

    Γράφοντας στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι για το iPhone 15, η Apple σχεδιάζει έναν ανανεωμένο σχεδιασμό μαζί με το USB-C και μια πιθανή αλλαγή ονόματος. Η Apple θα μπορούσε να αντικαταστήσει την επωνυμία της “Pro Max”, την οποία άρχισε να χρησιμοποιεί με το iPhone 11, με “Ultra”, σύμφωνα με τον Gurman.

    Με βάση το τρέχον μοτίβο της Apple, μπορούμε να περιμένουμε μια ανανεωμένη σχεδίαση iPhone το επόμενο έτος, που συμπίπτει με τη μετάβαση στο USB-C και τις δυνατότητες ενός νέου μοντέλου Ultra που θα αντικαταστήσει το Pro Max.

    Η στροφή στη χρήση της επωνυμίας “Ultra” για το iPhone υψηλότερης ποιότητας θα ακολουθήσει τα βήματα των αποφάσεων ονομασίας που έλαβε πρόσφατα η Apple. Πιο συγκεκριμένα, το πιο ανθεκτικό και ακριβό Apple Watch ονομάζεται Apple Watch Ultra, ενώ το πιο ισχυρό τσιπ πυριτίου της Apple μέχρι σήμερα είναι το M1 Ultra.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.