13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 15 Pro Max θα «σπάσει το ρεκόρ» για τα λεπτότερα πλαίσια σε ένα smartphone

    Το iPhone 15 Pro Max θα έχει τα πιο λεπτά πλαίσια από οποιοδήποτε smartphone, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατέχει αυτή τη στιγμή το Xiaomi 13. Αυτό λέει ο leaker γνωστός ως “Ice Universe”, ο οποίος έχει αποκαλύψει ακριβείς πληροφορίες για τα σχέδια της Apple στο παρελθόν.

    Και τα δύο μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν λεπτότερα, καμπύλα πλαίσια σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro, κάτι που ενδεχομένως θα έχει ως αποτέλεσμα μια εμφάνιση που μοιάζει με Apple Watch, αλλά εάν η διαρροή είναι σωστή, το μεγαλύτερο μοντέλο 6,7 ιντσών θα έχει τα πιο ελάχιστα πλαίσια.

    Σε ένα tweet, o Ice Universe είπε ότι το iPhone 15 Pro Max θα «σπάσει το ρεκόρ» των πλαισίων 1,81 mm που κατέχει το Xiaomi 13, με το επερχόμενο μοντέλο της Apple να έρχεται με μαύρο πλάτος στεφάνης μόλις 1,55 mm. Για σύγκριση, o Ice Universe δίνει μετρήσεις για τα bezels στο iPhone 14 Pro (2,17 mm) και στο Samsung Galaxy Ultra S23 (1,95 mm).

    O Ice Universe θα μπορούσε να αναφέρεται στο κάτω μέρος του Xiaomi 13 ή στη διαρροή που ήθελε να να πει 1,61 mm, σύμφωνα με την παραπάνω εικόνα. Όπως και να έχει τα πλαίσια στο iPhone 15 Pro Max εξακολουθούν να λέγονται ότι είναι πιο λεπτά.

    Σύμφωνα με φήμες, τα πλαίσια και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να είναι ελαφρώς κυρτά γύρω από τις άκρες, παρόμοια με τη σειρά iPhone 11, αλλά το πλάτος των πλαισίων στα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus δεν αναμένεται να αποκλίνει από αυτά σε iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Η σειρά iPhone 15 αναμένεται επίσης να έχει τα ίδια μεγέθη οθόνης με την περσινή σειρά.

    Με ακόμη λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα Apple Watch Series 7 και Series 8. Φήμες προτείνουν ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν επίσης πλαίσιο τιτανίου αντί για ανοξείδωτο ατσάλι και τεχνολογία στερεάς κατάστασης με Taptic Engines για τα κουμπιά των συσκευών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.