23.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το «iPhone 14 Plus» φημολογείται ως πραγματικό όνομα του νέου βασικού μοντέλου των 6,7 ιντσών #AppleEvent

    Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 14 στην εκδήλωσή της στις 7 Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου ενός τυπικού μοντέλου 6,7 ιντσών που έχει αναφερθεί ευρέως ως “iPhone 14 Max” στις φήμες. Ωστόσο, η συσκευή θα μπορούσε πραγματικά να καταλήξει να έχει διαφορετικό όνομα.

    Σύμφωνα με μια φωτογραφία μιας υποτιθέμενης θήκης iPhone από την Apple, που μοιράστηκε ο χρήστης του Twitter “Tommy Boi”, το νέο μοντέλο 6,7 ιντσών θα μπορούσε στην πραγματικότητα να ονομαστεί “iPhone 14 Plus”. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα η σειρά να αποτελείται από iPhone 14 6,1 ιντσών, iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών, iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών.

    Φυσικά, μια τέτοια φωτογραφία θα μπορούσε εύκολα να γίνει με photoshop, αλλά το όνομα “iPhone 14 Plus” εξακολουθεί να είναι μια πιθανότητα ακόμη και αν η διαρροή είναι ψεύτικη. Το όνομα “iPhone 14 Plus” θα μπορούσε να βοηθήσει στη διάκριση της συσκευής από το iPhone 14 Pro Max και να καταστήσει σαφές ότι η συσκευή δεν είναι ένα μοντέλο high end όσον αφορά τις προδιαγραφές παρά το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών.

    Η Apple χρησιμοποίησε για τελευταία φορά την επωνυμία “Plus” για το iPhone 8 Plus το 2017. Από τότε, η Apple έχει χρησιμοποιήσει την επωνυμία “Max” για τα iPhone μεγαλύτερου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Pro Max και iPhone 13 Pro Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.