14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 14 Plus φαίνεται να είναι πιο δημοφιλές από το iPhone 13 Mini

    Το iPhone 14 Plus της Apple φαίνεται να σημειώνει καλύτερες πωλήσεις από το iPhone 13 mini που αντικατέστησε ουσιαστικά, με βάση τα δεδομένα αποστολής του πάνελ οθόνης που παρέχονται από την Display Supply Chain Consultants (DSCC).

    Σύμφωνα με την έκθεση DSCC, η οποία συγκρίνει τα δεδομένα αποστολής πάνελ iPhone από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023 (καθορίζοντας μια δίμηνη πρόβλεψη), οι αποστολές για το iPhone 14 Plus 6,7 ιντσών είναι 59% υψηλότερες από ό,τι ήταν για το iPhone 13 5,4 ιντσών mini για την αντίστοιχη περίοδο από έτος σε έτος.

    Αυτό συμβαίνει παρά τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το iPhone 14 Plus είναι το λιγότερο δημοφιλές μοντέλο της τρέχουσας σειράς.

    Αν και το iPhone 14 Plus φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από το iPhone 13 mini, είναι πολύ πίσω από το iPhone 14 Pro Max, το οποίο καταλαμβάνει το 36% των συνολικών αποστολών πάνελ για τη σειρά. Το iPhone 14 Pro αντιπροσωπεύει το 28% των αποστολών, ενώ το iPhone 14 καταλαμβάνει μερίδιο 25%. Το iPhone 14 Plus εν τω μεταξύ μένει πίσω από τα άλλα με μερίδιο 11%.

    Συνολικά, η σειρά iPhone 14 φαίνεται να είναι οριακά πιο δημοφιλής από την προηγούμενη σειρά, με αύξηση 2% στον αριθμό των αποστολών πάνελ από έτος σε έτος από τον Απρίλιο, προφανώς ενισχυμένη από τις αυξημένες πωλήσεις των πιο ακριβών μοντέλων Pro στο κόστος λιγότερων τυπικών μοντέλων iPhone 14 που πωλούνται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.