23.2 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Το iPhone 14 μπορεί να αποκτήσει γρήγορη φόρτιση 30W

    Μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι η σειρά iPhone 14 θα μπορούσε να αποκτήσει γρήγορη φόρτιση 30 W, ένα σημαντικό άλμα από τα 20 W που χρησιμοποιείται στη σειρά iPhone 13.

    Οι φήμες βασίζονται σε αναφορές ότι μια ανώνυμη μάρκα φορτιστή που φέρεται να στέλνει προσαρμογείς iPhone 14 30W στα μέσα για έγκαιρη πρόσβαση και έλεγχο. Αυτή η εταιρεία προφανώς πιστεύει ότι η Apple θα διαφημίσει τη φόρτιση 30 W ως χαρακτηριστικό της σειράς iPhone 14.

    Αυτή η διαρροή δεν έχει συσχετισμένους συνδέσμους ή εικόνες, αλλά δεν είναι μια τραβηγμένη ιδέα από τα μαλλιά. Το iPhone 13 Pro Max ήταν σε θέση να υποστηρίξει προσωρινή φόρτιση 27W σε μια δοκιμή, υποδηλώνοντας ότι είναι δυνατή η υποστήριξη 30W.

    Επί του παρόντος, ένα iPhone 8 ή νεότερο συνδεδεμένο σε έναν προσαρμογέα τοίχου 18W PD USB-C μπορεί και φορτίζει το 50% της μπαταρίας του σε 30 λεπτά. Το iPhone 12 και νεότερα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 20W.

    Η υψηλότερη ισχύς μεταφράζεται σε ταχύτερη φόρτιση, ειδικά σε μια μικρότερη μπαταρία όπως αυτή του iPhone. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης περισσότερη θερμότητα, λιγότερη απόδοση και ταχύτερη υποβάθμιση της μπαταρίας.

    Δεν είναι σαφές εάν η φόρτιση 30 W θα περιορίζεται στα μοντέλα iPhone 14 Pro ή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα iPhone 14. Θα μπορούσαν επίσης να τεθούν περιορισμοί με βάση το μέγεθος της μπαταρίας, επομένως μόνο τα μοντέλα “max” θα μπορούσαν να έχουν τη δυνατότητα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.