14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 13 μπορεί να έχει ένα μικρότερο notch

    To notch που εσωτερικά του έχει το TrueDepth κάμερα σύστημα της Apple στην οθόνη στην iPhone 13 σειρά που αναμένεται το 2021 μπορεί να είναι μικρότερο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει γνωστός leaker με την ονομασία “Ice Universe.”

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το notch θα συνεχίσει να συντροφεύει τα iPhone 13 και του χρόνου αλλά θα είναι μικρότερο. Μάλιστα ο leaker έκανε και κάποια πρόχειρα σχέδια για να δείξει αυτή την αλλαγή. Εκεί παρατηρούμε πως η μείωση δεν αφορά το πλάτος αλλά το ύψος αυτού.

    Φήμες υπήρχαν για καιρό τώρα πως κάτι τέτοιο θα γινόταν στα φετινά iPhone 12 αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή η αλλαγή θα έρθει το 2021. Εξαίρεση ίσως αποτελέσει το νέο 5.4 ιντσών iPhone 12 mini που αναμένουμε να ανακοινωθεί την Τρίτη στο ψηφιακό event της Apple και που και για αυτό έχει ακουστεί ότι θα έχει ένα μικρότερο notch.

    To notch είναι κάτι που ακόμη και σήμερα πολλοί χρήστες δεν είναι υπέρ του. Επίσης αν αναλογιστούμε πως η σχεδιαστική αλλαγή στα iPhone έρχεται στην iPhone 12 σειρά τότε αναμένουμε πως η iPhone 13 σειρά δεν θα έχει κάποιες άλλες εξωτερικές αλλαγές. Ένα μικρότερο notch λοιπόν θα μπορέσει να αποτελέσει έναν λόγο για αναβάθμιση το 2021.

    Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την πρώτη διαρροή για τα iPhone 13 που θέλουν τις συσκευές αυτές να είναι οι πρώτες iPhone που θα υποστηρίζουν την 120Hz ProMotion τεχνολογία της Apple.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.