20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 12 Pro Max κερδίζει το Galaxy S21 Ultra σε τεστ πτώσης | Βίντεο

    Η Apple αύξηση την ανθεκτικότητα των iPhone 12 πέρυσι με μια κεραμική ασπίδα επίστρωσης όπως την ονόμασε – κάτι σαν ένα επεξεργασμένο Gorilla Glass. Στα τεστ που έγιναν στα νέα iPhones από την στιγμή της έλευσης τους στην αγορά και έπειτα αυτή η ασπίδα προστασίας φάνηκε να κάνει διαφορά.

    Σήμερα έχουμε ένα συγκριτικό της νέας ναυαρχίδας της Samsung με το S21 Ultra και του iPhone 12 Pro Max στις πτώσεις. Το συμπέρασμα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο είναι πως το Samsung S21 Ultra δεν άντεξε στις πτώσεις το ίδιο με το iPhone 12 Pro Max και μάλιστα ίσως είναι λιγότερο ανθεκτικό από το S20 Ultra…

    To κανάλι PhoneBuff παρουσίασε αυτό το συγκριτικό τονίζοντας πως το iPhone 12 Pro Max έχει την κεραμική επίστρωση στο γυαλί του καθώς και πλαίσια από ατσάλι ενώ το Galaxy S21 Ultra έρχεται με το Gorilla Glass Victus και σασί από αλουμίνιο.

    Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.