Friday, May 17, 2024

Το iPhone 12 Pro Max κερδίζει άνετα το ακυκλοφόρητο Samsung Galaxy S21+ σε πρώιμο τεστ κάμερας | Βίντεο

Η Samsung αναμένεται να λανσάρει το επόμενης γενιάς smartphone της μέσα στον Ιανουάριο – νωρίτερα από ότι μας έχει συνηθίσει – και το πρώτο review από το ακυκλοφόρητο Samsung Galaxy S21+ μόλις έγινε διαθέσιμο. Ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό το review έχει να κάνει με συγκριτικό της κάμερας του με αυτή του iPhone 12 Pro Max. Από αυτό το πρώτο τεστ λοιπόν η νέα ναυαρχίδα της Apple δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Για να είμαστε αντικειμενικοί βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως το S21+ αυτό έχει hardware/software που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει και το οποίο μπορεί να δεχτεί παρεμβάσεις πριν η εταιρεία λανσάρει την συσκευή στις αρχές του 2021. Πάρα αυτά το βίντεο έχει την δική του αξία.

Η Samsung για χρόνια τώρα στα specs της κάμερας στα χαρτιά έχει εντυπωσιακούς αριθμούς. Η ιστορία όμως έχει δείξει πως αυτά είναι απλά specs και όλα κρίνονται στο πόσο ομαλά συνεργάζεται στην λήψη μιας φωτογραφίας το λογισμικό με το hardware. Σε αυτό το σημείο πραγματικά η Apple εδώ και χρόνια κάνει άλματα.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.