17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iOS 16.1 προκαλεί ένα μυστηριώδες πρόβλημα Wi-Fi σε ορισμένους χρήστες

    Εάν εγκαταστήσατε το iOS 16.1 νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και διαπιστώσατε ότι το Wi-Fi του iPhone σας συνεχίζει να αποσυνδέεται, δεν είστε ο μόνος.

    Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.1 στο κοινό τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και από τότε οι άνθρωποι δημοσιεύουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα φόρουμ υποστήριξης σε όλο τον ιστό για να παραπονιούνται ότι τα iPhone τους απλά δεν θα παραμείνουν συνδεδεμένα — ακόμα κι αν τα αφήνουν χωρίς να κάνουν χρήση.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί καμία λύση μεταξύ εκείνων που πλήττονται από αυτό το μυστηριώδες ζήτημα.

    Εξετάζοντας τα παράπονα των ανθρώπων στο Twitter, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο iPhone που να επηρεάζεται περισσότερο από άλλα. Ένα άτομο αναφέρει ότι το iPhone 14 Pro Max δεν συμπεριφέρεται σωστά, αποσυνδέοντας το Wi-Fi κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Ένας άλλος λέει ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά χρησιμοποιούνε ένα iPhone XS Max.

    Μερικοί άνθρωποι προσπάθησαν να επαναφέρουν τις ρυθμίσεις δικτύου τους, ενώ άλλοι έχουν επαναφέρει ολόκληρο το iPhone τους. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί και να διορθώνει αυτό το θέμα ως τώρα.

    Η Apple έχει αγωνιστεί για σταθερότητα σε όλες τις εκδόσεις iOS 16 από την πρώτη του Σεπτεμβρίου. Μπορεί να είναι το καλύτερο λογισμικό iPhone από άποψη δυνατοτήτων, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον αριθμό των σφαλμάτων που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.