15.5 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Το iOS 16 θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργούν ειδοποιήσεις οθόνης Live Lock #WWDC22

    Αργότερα φέτος, η Apple θα δώσει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργούν ζωντανές ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος που ονομάζει “Ζωντανές Δραστηριότητες”.

    Οι Ζωντανές Δραστηριότητες είναι παρόμοιες με τα γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη του iPhone, αλλά αντ’ αυτού βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος και μπορούν να εμφανίζουν δυναμικές πληροφορίες και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Κατά τη διάρκεια του WWDC, η Apple παρουσίασε πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι Ζωντανές Δραστηριότητες για την παρακολούθηση της απόστασης μιας διαδρομής Uber ή της βαθμολογίας για ένα τρέχον αθλητικό παιχνίδι.

    Το Live Activities θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού αργότερα φέτος και δεν θα κυκλοφορήσει με την αρχική κυκλοφορία του iOS 16.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.