16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Instagram έδωσε αναβάθμιση που διορθώνει το ‘no audio’ bug και άλλα θέματα της εφαρμογής στην iOS 15 και στα iPhone 13

    Το Instagram μόλις κοινοποίησε μια αναβάθμιση για την iOS εφαρμογή του στο App Store που διορθώνει δύο εκνευριστικά bugs. Η νέα λοιπόν αυτή έκδοση διορθώνει το θέμα με την μη ύπαρξη ήχου στα Stories στην iOS 15 καθώς και ένα θέμα της εμφάνισης της σε iPhone 13 συσκευές.

    Από την 1η iOS 15 beta η Instagram εφαρμογή δεν έκανε αναπαραγωγή βίντεο με ήχο και υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Μετά την διάθεση της iOS 15 στο ευρύ κοινό τα παράπονα των χρηστών μεγάλωσαν και έτσι πλέον η εταιρεία κυκλοφόρησε την λύση διορθώνοντας τελείως το πρόβλημα αυτό.

    Επίσης η αναβάθμιση αυτή έφερε και μια διόρθωση για τους iPhone 13 χρήστες. Εξαιτίας του νέου σχεδιασμού του notch η πάνω μπάρα της εφαρμογής έμπαινε κάτω από την iOS μπάρα. Πλέον και αυτό έχει επιλυθεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.