21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iFixit επιβεβαιώνει πως το iPhone 13 Face ID είναι κλειδωμένο με τον σειριακό της οθόνης

    Κάθε φορά που η Apple παρουσιάζει ένα νέο iPhone μετά από λίγο η ομάδα του iFixit παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό αποσυναρμολόγησης του. Έτσι λοιπόν είχαμε και με την iPhone 13 σειρά φέτος και επιβεβαιώνουν πως οι οθόνες τρίτων αν χρησιμοποιηθούν σε ένα iPhone 13 τότε αυτό επηρεάζει το Face ID που θα σταματήσει να λειτουργεί.

    Σε μια πολύ αναλυτική αποσυναρμολόγηση μιας iPhone 13 Pro συσκευής το iFixit μπόρεσε να επιβεβαιώσει πως το Face ID χρειάζεται μια Apple οθόνη για να δουλέψει παρά το γεγονός πως φέτος είναι πιο εύκολο για κάποιον τεχνικό να κάνει αντικατάσταση της οθόνης των συσκευών.

    “Το Face ID λειτουργεί ακόμη και όταν αποσυνδέσαμε τον εμπρόσθιο αισθητήρα. Πάρα αυτά οποιοδήποτε οθόνη χρησιμοποιηθεί τρίτου αυτόματα κάνει το Face ID να μην λειτουργεί. Δοκιμάσαμε να μεταφέρουμε τους αισθητήρες από την παλαιά οθόνη και να κάνουμε porting το Face ID hardware στην νέα οθόνη που δοκιμάσαμε χωρίς επιτυχία. Φαίνεται πως η Apple έχει κλειδώσει το Face ID σειριακά με κάθε οθόνη.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.