Monday, May 20, 2024

Το ‘Flex Widgets’ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστεί τα δικά σας widgets για την κεντρική οθόνη του iOS

Από την στιγμή της έλευσης του iOS 14 σας έχουμε παρουσιάσει μια σειρά από εφαρμογές που προσφέρουν widgets για την κεντρική οθόνη της συσκευής συμπεριλαμβανομένων και κάποιος που επιτρέπουν άνεση στην επεξεργασία αυτών. Πάρα αυτά αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε αυτή την κατηγορία μια τέτοια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας widgets ακριβώς όπως τα θέλετε εσείς.

Η διεπαφή της εφαρμογή είναι πολύ εύχρηστη και μόλις την ανοίξετε υπάρχει η επιλογή για δημιουργία small, medium και large widget. Αυτό που κάνει όμως την εφαρμογή να ξεχωρίζει είναι ο editor της που σας επιτρέπει πρακτικά να κάνετε τα πάντα.

Πέρα από τα τοποθετείτε στοιχεία όπου θέλετε εσείς στο widget που δημιουργείτε μπορείτε να τους αλλάξετε και το μέγεθος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο, εικονίδια, emojis, σχήματα, ρολόι, εικόνες, δεδομένα υγείας, δεδομένα καιρού και ημερολογίου.

Μιας και οι χρήστες μπορούν σε ένα widget να προσθέσουν όσα αντικείμενα θέλουν μπορεί να δημιουργηθεί από ένα μινιμαλιστικό widget μέχρι ένα γεμάτο πληροφορίες.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε την γραμματοσειρά, τα χρώματα, το πάχος, το στιλ και πολλά ακόμη ενώ επίσης επεξεργασία έχετε και στα χρώματα καθώς και μπορείτε να προσθέσετε ένα slideshow.

To Flex Widgets είναι διαθέσιμο στο App Store προς 2.29 ευρώ. Η εφαρμογή αυτή δεν έχει διαφημίσεις, in-app αγορές ή συνδρομές.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.