14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Devil May CryTM: Peak of Combat Closed Beta Test κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου

    Το 3D παιχνίδι ρόλων δράσης Devil May Cry™: Peak of Combat, που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την NebulaJoy Games και εξουσιοδοτήθηκε από την Capcom, θα έχει μια κλειστή δοκιμή beta στις 23 Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες στις επίσημες εκδηλώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης του παιχνιδιού μπορούν να αποκτήσουν είσοδο στην Beta.

    Η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά:

    Έχουμε κάνει διάφορες αλλαγές στο οπτικό περιεχόμενο, όπως σκηνές παιχνιδιών, μοντέλα χαρακτήρων, ειδικά εφέ και διεπαφή χρήστη, για να παρουσιάσουμε πιο ρεαλιστικά τον χαοτικό κόσμο των δαιμόνων και των ανθρώπων, με έμφαση στην προσαρμογή της υφής των λεπτομερειών για την αποκατάσταση των σκηνών και όψη μάχης σε ποιότητα εικόνας στο μέγιστο βαθμό, έτσι ώστε κάθε κυνηγός δαιμόνων να μπορεί να βυθιστεί στην απόλυτη πανδαισία δράσης!

    Ο στόχος του Closed Beta είναι να παρουσιάσει μια εμπειρία τριπλού επιπέδου σε έναν συναρπαστικό σκοτεινό γοτθικό κόσμο. Μπορείτε να εξερευνήσετε μια πλούσια κύρια ιστορία, να απολαύσετε το νέο και αναβαθμισμένο σύστημα μάχης και να ελέγξετε τους γνωστούς χαρακτήρες από τη σειρά Devil May Cry. Απολαύστε πρωτόγνωρες λειτουργίες παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του roguelike instance, platforming και της λειτουργίας PVP!!

    Ο Nero εμφανίστηκε στο “Devil May Cry 4” ως ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς DMC, ο οποίος είναι τόσο γνωστός όσο ο Dante, ο Vergil και η Lady. Ο Nero έχει το μοναδικό του στυλ μάχης και εξακολουθεί να φέρει την υπογραφή του Blue Rose με την Κόκκινη Βασίλισσα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χαρακτήρα στην κλειστή Beta στις 23 Μαρτίου.

    Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης, θα παρουσιαστούν νέοι χαρακτήρες. Στα κύρια κεφάλαια, ενσωματώθηκε μια νέα ιστορία και ρυθμίσεις χαρακτήρων για να έχουμε παρουσίαση μιας πιο λεπτομερής ματιάς στην ιστορία κάθε χαρακτήρα. Το περιεχόμενο που αναφέρεται στο άρθρο θα σας προσφερθεί στην κλειστή beta στις 23 Μαρτίου, όταν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ζήσετε το παιχνίδι.

    Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή:

    http://dmcen.nebulajoy.com/landingpage.html

    Twitter:https://twitter.com/dmc_poc
    Facebook:https://www.facebook.com/DevilMayCryPeakofCombat
    Discord:https://discord.gg/devilmaycrypoc

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.