15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Το Civilization: Beyond Earth έρχεται για Mac μέσα στα Χριστούγεννα

    2kgmkt_civ_be_ag_fob_esrb.0_cinema_640.0

    Το τελευταίο παιχνίδι της Sid Meier, το Civilization: Beyond Earth, θα γίνει διαθέσιμο στο Mac από την Aspyr Media με τους χρήστες να μπορούν απολαύσουν αυτό τον εξαιρετικό τίτλο μέσω Steam και του Mac App Store κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

    Οι χρήστες των Mac επίσης από σήμερα να προπαραγγείλουν το παιχνίδι στο GameAgent.com και η προπαραγγελεία θα τους εξασφαλίσει ως free bonus το Exoplanets Map Pack.

    Σύμφωνα με την Aspyr, η version του παιχνιδιού για Mac θα περιλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά και το ίδιο gameplay με τη Windows PC έκδοση που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ θα προσφέρει και cross- platform multiplayer μέσω της πλατφόρμας του Steam.

    2638835-screen_fielding_diplomacy

    Πρέπει να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Aspyr Media συνεργάζεται με Firaxis Games για την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού της Sid Meier σε Mac version. Ο ίδιος προγραμματιστής ήταν επίσης ο δημιουργός των γνωστών επιτυχιών των Mac εκδόσεων των Civilization III, IV, και V.

    Το Civilization: Beyond Earth είναι ένα νέο science-fiction-themed entry στην βραβευμένη σειρά των Civilization. Ως μέρος μια αποστολής για να βρείτε ένα νέο σπίτι εκτός γης πρέπει να ηγηθείτε των ανθρώπων σε νέους ανεξερεύνητους πλανήτες που δεν είναι έρημοι αλλά έχουν μια σειρά από alien φυλές με ότι αυτό συνεπάγεται.

    2585694-trailer_beyondearth_gameplaywalkthrough_20140703

    Όπως πάντα θα σας παρουσιάσουμε από τους πρώτους τον νέο αυτό τίτλο μιας και το AppleWorldHellas είναι επίσημος συνεργάτης της Aspyr στην Ελλάδα.

    Απολαύστε ένα cinematic βίντεο του παιχνιδιού παρακάτω:

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles