17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Apple Watch Series 7 έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το περσινό Apple Watch Series 6 #AppleEvent

    H Apple τελικά παρουσίασε το νέο Apple Watch Series 7 χθες μετά από μια σειρά από φήμες και διαρροές σχετικά με αυτό. Παρά όμως τις φήμες ακόμη και από αξιόπιστες πηγές το Apple Watch Series 7 δεν έφερε τον νέο σχεδιασμό που όλοι περιμέναμε. Και σαν να μην έφτανε αυτό όπως όλα δείχνουν το φετινό αυτό Apple Watch έχει και τον ίδιο επεξεργαστή με το Apple Watch που κυκλοφόρησε το 2020 – Apple Watch Series 6.

    Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του η Apple δεν είπε κουβέντα σχετικά με τις επιδόσεις του. Συνήθως η εταιρεία αναφέρει πως το νέο μοντέλο είναι γρηγορότερο με καλύτερες επιδόσεις κλπ αλλά δεν έγινε καμία αναφορά για το Series 7 φέτος. Αν μάλιστα πάει κάποιος στο website της Apple δεν υπάρχει καμία αναφορά για τον επεξεργαστή του Apple Watch Series 7.

    O προγραμματιστής Steve Troughton-Smith επιβεβαιώνει σήμερα και με βάση την τελευταία έκδοση του Xcode πως το Apple Watch Series 7 έχει τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή με το Apple Watch Series 6.

    Τόσο τα Apple Watch Series 7 όσο και τα Apple Watch Series 6 έχουν τον t8301 CPU που είναι η κωδική ονομασία του επεξεργαστή.

    Όπως αναφέρει ο προγραμματιστής ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως η Apple άλλαξε την κατεύθυνση της ως προς το Apple Watch φέτος και το έκανε την τελευταία στιγμή ίσως και με βάση τα προβλήματα που αντιμετώπισε η παραγωγική της αλυσίδα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.