20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το “Apple Watch Pro” φημολογείται ότι θα διαθέτει μεγαλύτερο μέγεθος 47 mm με επίπεδη οθόνη

    Το λεγόμενο «Apple Watch Pro» θα διαθέτει μεγαλύτερο μέγεθος 47 χιλιοστών, σύμφωνα με σημερινή αναφορά από την ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara. Συγκριτικά, το Apple Watch Series 7 είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 41mm και 45mm.

    Ένα μεγαλύτερο μέγεθος 47 mm θα είχε ως αποτέλεσμα το Apple Watch Pro να έχει μεγαλύτερη οθόνη, η οποία θα μπορούσε να έχει διαγώνια 1,99 ίντσες.

    Η αναφορά, επικαλούμενη πληροφορίες που ελήφθησαν από “αξιόπιστες πηγές”, υποστηρίζει επίσης ότι το Apple Watch Pro θα διαθέτει μια εντελώς επίπεδη οθόνη, ενώ τα υπάρχοντα μοντέλα Apple Watch έχουν ελαφρώς καμπύλες άκρες γύρω από την οθόνη. Η επίπεδη σχεδίαση θα μπορούσε να βελτιώσει την ανθεκτικότητα του Apple Watch Pro, για το οποίο ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι θα είναι ένα «στιβαρό» μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για δραστηριότητες υψηλής έντασης, όπως πεζοπορία και extreme sports.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.