14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Watch 2 έρχεται τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο;

    watchos-3-beta-1-mickey-mouse-watch-face

    To Apple Watch θα δεχτεί την πρώτη του hardware αναβάθμιση αυτό τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα το DigiTimes.

    To άρθρο συμπληρώνει τα όσα αναφέρει η IDC και που έχουν να κάνουν με τις πωλήσεις του Apple Watch που όπως όλα δείχνουν μειώνονται συνεχώς μιας και οι καταναλωτές περιμένουν όπως δείχνουν όλα την έλευση ενός νέου μοντέλου από την Apple.

    Μπορεί λοιπόν τον Ιούνιο οι πωλήσεις του Apple Watch να ήταν οι μισές όλης της αγοράς των smartwatch πάρα αυτά τα νούμερα δεν φαίνεται να είναι ικανοποιητικά για πολλούς ενώ οι καταναλωτές φέρονται διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι η Apple να παρουσιάσει το Apple Watch 2.

    To Apple Watch μάλιστα με τις τωρινές πωλήσεις του δεν προσφέρει πολλά κέρδη στους προμηθευτές των εξαρτημάτων του και έτσι και αυτοί περιμένουν πως και πως ένα νέο μοντέλο να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά.

    “Η έλλειψη εφαρμογών και η μικρή αυτονομία έχουν κατά γενική ομολογία αποτρέψει τα smartwatches όλων των εταιρειών να γίνουν mainstream στην αγορά και το Apple Watch δεν αποτελεί εξαίρεση αυτή την στιγμή”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles