14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το Apple Watch θα δεχτεί μια “S” αναβάθμιση φέτος;

    new-Apple-Watch-bands

    Ο γνωστός και πάρα πολύ έγκυρος αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, σήμερα έδωσε σε κυκλοφορία ακόμη μια έκθεση αυτή την φορά αναφερόμενος στο Apple Watch.

    H πρώτη wearable συσκευή της Apple βρίσκεται αυτή την στιγμή στην αγορά εδώ και 12 μήνες και έτσι πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που περιμένουν σύντομα μια ανανεωμένη και αναβαθμισμένη έκδοση του.

    Ο Kuo αναφέρει πως το 2016 θα έχουμε μια νέα έκδοση του Apple Watch αλλά αυτή θα εστιάσει περισσότερο στο εσωτερικό της συσκευής και των εξαρτημάτων της και πολύ λιγότερο στον σχεδιασμό που θα παραμείνει σχεδόν ίδιος με το τωρινό μοντέλο.

    Ο αναλυτής λοιπόν αναφέρει πως η νέα έκδοση του Apple Watch θα είναι μια “S” αναβάθμιση όπως έχουμε δει και στην γραμμή των iPhones.

    Μια σημαντική αλλαγή στο Apple Watch με νέο σχεδιασμό και νέες δυνατότητες ο αναλυτής πιστεύει πως θα έρθει κάποια στιγμή το 2017 και όχι φέτος.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles