19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Apple Watch θα βοηθάει στην μικρότερη διάρκεια χρήσης του iPhone

    apple_watch_gold_sketch_hero_fixed

    Αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποιο Apple Watch και να δουν πως δουλεύει, αναρωτιούνται αν αυτή η συσκευή θα μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην καθημερινότητα μας και στις δραστηριότητες μας.

    Υπάρχουν βέβαια πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν πως κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό, τουλάχιστον όχι στο 1ης γενιάς Apple Watch. Άλλοι βέβαια που είχαν την ευκαιρία να το πιάσουν στα χέρια τους και να το χρησιμοποιήσουν, μέσα σε αυτούς και ο CEO της Apple Tim Cook, αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Επίσης, αναφέρουν πως το Apple Watch περιόρισε στο μισό την χρήση του iPhone τους, καθώς είχαν την δυνατότητα να κάνουν αρκετές διεργασίες μέσω του Apple Watch.

    Ο Matthew Panzarino έγραψε το εξής στο TechCrunch όπου ανέφερε μεταξύ άλλων το εξής:

    One user told me that they nearly “stopped” using their phone during the day; they used to have it out and now they don’t, period. That’s insane when you think about how much the blue glow of smartphone screens has dominated our social interactions over the past decade.

    Επίσης, αναφέρεται πως κάποιες συγκεκριμένες διεργασίες θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν μέσω του Apple Watch. Τέτοιου είδους διεργασίες είναι οι διάφορες υπενθυμίσεις που θα μπορείτε να λάβετε στο Apple Watch για κάποιο meeting που έχετε προγραμματίσει, να απαντήσετε σε μία κλήση που θα λάβετε, να ανάψετε τα φώτα του σπιτιού σας με ένα tap στην οθόνη του ρολογιού καθώς επίσης και να σας ‘κράξει’ όταν θα καταλάβει ότι έχετε αράξει πολλές ώρες στον καναπέ σας χωρίς να κάνετε κάποια φυσική δραστηριότητα, ενώ τέλος θα μπορεί να μετράει τους παλμούς της καρδιάς σας κατά την διάρκεια της φυσικής σας άσκησης.

    Τέλος, να αναφέρουμε πως όλα αυτά αποτελούν απλές φήμες μέχρι την παρουσίαση του Apple Watch που θα έρθει την Δευτέρα (τουλάχιστον έτσι νομίζουμε). Ας ελπίσουμε να μην είναι απλά φήμες κάποια από αυτά καθώς επίσης και πως απλές φήμες θα είναι και τα θέματα που θα έχει με την μπαταρία του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles